Шта је Love Orthodox?
Правила заједнице
Ми Вам се посвећујемо лично!
Love Orthodox награђује љубавну срећу!
Колики су трошкови чланства?
Честа питања и одговори

Колики су трошкови чланства?

Love Orthodox тим зна да је тражење брачног друга важно лично опредељење. Заједница  Love Orthodox је платформа где се они, који су сами, могу пронаћи и повезати једни са другима уз загарантован високо-професионалан ниво, безбедност и озбиљност Love Orthodox тима. Ми се старамо да сте у сигурним рукама.

Love Orthodox жели свим учесницима да се опуштено посвете остварењу циља проналажења одговарајућег партнера. Да би се испоштовали овакве жеље, неопходно је професионално и озбиљно деловање, које има своју цену (своје трошкове). Из тог разлога, учесници у нашој заједници подлежу чланарини, коју Love Orthodox користи за даље унапређење платформе и развој садржаја за све учеснике.

Месечна чланарина износи 17,00 евра, уколико члан одабере аутоматско месечно плаћање чланарине преко банковног рачуна.  Поред тога нудимо и додатне, приступачније пакете, који се могу одабрати за три, шест или дванаест месеци. Пакет од три месеца, са редукованим трошковима износи 47,00 евра, шест месеци износи 87,00 евра и дванаест месеци износи 164,00 евра.

Ако желите да пронађене свог животног супружника, требало би да пружите себи довољно времена и да у миру и стпљењу тражите. Love Orthodox тим вам препоручује годишњу чланарину, која Вам пружа довољно времена и опуштеност за тражење партнера. Годишња чланарина је такође и најекономичнија чланарина. За који год пакет да се одлучите, Love Orthodox тим је за Вас ту, да Вам помогне на Вашем путу да пронађете љубав свог живота.