FAQs – Česta pitanja i odgovori

Šta je Love Orthodox?
Pravila zajednice
Mi Vam se LIČNO posvećujemo!
Love Orthodox nagrađuje pravu ljubavnu priču!
Koliki su troškovi članstva?
FAQs – Česta pitanja i odgovori

Zašto je naša platforma samo za Pravoslavne Hrišćane?

Tradicionalne vrednosti i religiozna verovanja postaju za mnoge ljude sve važnija, zato što primećuju da u vremenima nestabilnosti i nesigurnosti, vera i pripadnost Crkvi čine jedino čvrsto i stabilno usidrište. Bračna sreća i porodična postojanost, prema brojnim iskustvima, imaju veću mogućnost uspeha ukoliko partneri imaju zajedničku versku i religioznu osnovu.

Trajnost braka, uglavnom do smrti, zavisi pre svega od toga da li supružnici, muž i žena , zadržavaju autentičnost svoje ličnosti. To znači da nijedno od njih dvoje ne treba da čini fundamentalne kompromise radi braka, koji pre ili kasnije postaju teret za dušu. Žrtvovati veru i identitet zbog partnera može izazvati unutrašnje nemire i frustracije na duži vremenski period.

Iz tog razloga, želimo da pružimo platformu i pomognemo onim pravoslavnim hrišćanima koji tako osećaju i kojima je vera važna, da u ovom okruženju pronađu ljubav za čitav život.
Ukoliko Vam pripadnost Pravoslavnoj crkvi i vrednosti koje ona zastupa nisu važne, preporučujemo da nađete druge načine, van naše platforme, za pronalaženje partnera.

Šta nastoji da postigne platforma Love Orthodox?

Ako sledimo priču o talentima (Mt 25, 14-30), sva ljudska bića su pozvana da koriste svoje mogućnosti, koje su im od Boga date. Zato se u Božiju pomoć i NJegovu nagradu možemo jedino nadati, ukoliko se trudimo posvećeno i svim svojim snagama.

U principu traženja supružnika za čitav život je na neki način isto. Jedino ako idemo kroz život otvorenog srca i sa autentičnom ličnošću, što podrazumeva, ne prikrivati se i ne zatvarati sebe, uz Božiju pomoć pronaći ćemo životnog partnera za brak.

Platforma Love Orthodox želi da pruži dodatnu mogućnost, pored svih ostalih sfera života, gde se ljudi mogu pronaći, ako pristupaju jedno drugom iskreno i bez straha.

Bog će nagraditi samo one koji koriste sve svoje mogućnosti!

Da li neko ko je pravoslavan treba da traži životnog partnera preko Interneta?

Bog je čoveku dao sposobnost da oblikuje svet i bude kreativan. U poslednjih nekoliko vekova, čovek je otkrio i stvorio mnoge stvari. Mnoga od tih dostignuća se mogu upotrebiti za spasenje čovečanstva ili protiv ljudskog roda.

I internet se danas koristiti širom sveta, kako bi pomogao u bržoj komunikaciji. On nudi mogućnost povezivanja sa drugim ljudima, nezavisno od njihove lokacije.

Prema tome internet je dodatak uobičajenim mogućnostima kontaktiranja i takođe se koristi i u Pravoslavnoj crkvi.

Love Orthodox stoga nudi profesionalnu i ozbiljnu platformu, visokog kvaliteta, onim pravoslavnim hrišćanima, koji žele na siguran i zanimljiv način da pronađu ljubav za čitav život.

Šta se dešava sa mojom anonimnošću?

Svaki novoregistrovani član koji ispuni profil formular može da odredi sebi svoje korisničko ime. Sa tim korisničkim imenom Vi ćete biti vidljivi drugim članovima.

Ukoliko želite da stupite u kontakt sa nekim, ili budete kontaktirani od strane drugog člana, uvek koristite svoju internu poštu za ovakvu vrstu komunikacije. Na taj način zadržavate svoju anonimnost i štitite svoje lične podatke, kao i svoju elektronsku adresu, od trećeg lica i neautorizovanih osoba.

Podaci koji su sakupljeni od strane Love Orthodox namenjeni su isključivo za bezbednost svih učesnika i neće biti prosleđeni trećem licu.  Više informacija o bezbednosti podataka možete pronaći ovde Zaštita podataka.

Prenos ličnih podataka i napuštanje anonimnosti prepušteno je svakom učesniku lično. Korisne savete možete pronaći o toj temi ovde Sigurnost.

Zašto je platforma Love Orthodox zasnovana na članarini?

Love Orthodox je profesionalna i ozbiljna platforma koja pruža svojim učesnicima visok nivo bezbednosti i ličnu podršku.

Tehnička i sadržajna uprava platforme, kao i reklamiranje i marketig su kompletno u službi i podršci svim učesnicima, kako bi pronašli svog životnog partnera. Sve ove aktivnosti se ne mogu realizovati bez ikakvih troškova, tako da se platforma finansira od članarine.

Članarina takođe sprečava ljude koji nemaju ozbiljne namere i koji traže samo trenutnu zabavu da se registruju.

Koliko košta platforma?

Članarina na mesečnom nivou iznosi 1.700 dinara, ukoliko odaberete mesečno plaćanje preko bankovnog računa.


Ostali paketi članarine:


•    Članarina za tri meseca iznosi 3.600 dinara (ušteda oko 30%)
•    Članarina za šest meseci iznosi 7.000 dinara (ušteda oko 30%)
•    Članarina za dvanaest meseci iznosi 10.000 dinara (ušteda preko 50%)

Članstvo se automatski produžava, ukoliko član ne otkaže svoje članstvo. Više informacija možete pronaći ovde Odredbe i uslovi.

Korisnički profil se čuva 12 meseci nakon isticanja određenog članstva. U toku ovog perioda, plaćeno članstvo se prihvata bez dodatnih aktivnosti. Ukoliko član želi da se njegov profil izbriše odmah nakon što je njegovo članstvo isteklo, onda može poslati zahtev na info@loveorthodox.org.

Koji su uslovi za učešće na platformi Love Orthodox?

Osobe koje imaju pravo da učestvuju treba da:

 

  • Imaju minimum 18 godina starosti
  • Pripadaju jednoj od lokalnih pravoslavnih crkvenih zajednica (na primer: ruskoj, srpskoj ili grčkoj pravoslavnoj crkvi, itd.)
  • Prihvataju naše osnovne uslove poslovanja

 

Da li postoje posebna pravila koja treba poštovati na platformi Love Orthodox?

Kada je  Love Orthodox u pitanju, ime opisuje cilj! Želimo da kultivišemo ljubavnu vezu u zajednici. Molimo svakog učesnika da se informiše na linku „Pravila Zajednice“

Kako kontaktirati Love Orthodox tim?

Možete kontaktirati članove našeg tima ili poslati upit preko našeg kontakt formulara

Ukoliko ne želim da produžim članstvo, da li treba da otkažem?

Članstvo u Love Orthodox se automatski produžava, što omogućava članu da lako ostane u zajednici, ukoliko još nije pronašao pravog partnera ili partnerku. Ako ne želite da produžite svoje članstvo, možete da otkažete članstvo putem elektronske pošte, najmanje dve nedelje pre isteka članstva. Nakon prekida ostajete pasivan član narednih 12 meseci i možete i dalje primati poruke, ali ih ne možete slati.

Za detaljnije informacije o pravilima učešća, molimo vas pogledajte uslove poslovanja - „Terms and Conditions“. 

Da li se poruke u poštanskom sandučetu mogu izbrisati?

Ne možete izbrisati individualne poruke u vašem poštanskom sandučetu. Čitava komunikacija se može izbrisati pritiskom na „sakriti poruke“ – „hide messages“.

Kako mogu podesiti da se „pasivni“ članovi više ne pojavljuju na mojoj listi pretrage?

Podešavanjem rezultata pretrage nakon poslednje prijave. To će staviti pasivne članove na poslednje mesto. Pasivni članovi mogu primati poruke, ali ne mogu na njih odgovarati.

Da li mogu da blokiram korisnika?

Možete blokirati drugog korisnika pritiskom na „inbox“ u Vašem poštanskom sandučetu i pritiskom na „lock user“- zaključati korisnika.

Korisnik je na taj način zaključan. Ukoliko ponovo želite da ga otključate, molimo Vas da idete na početnu stranicu i pritisnete na Vaše korisničko ime, u gornjem desnom uglu. Tamo će se sa leve strane pojaviti zaključani korisnici „locked users“. Pritiskom na tu ikonicu, ponovo ćete ih otključati. Korisnik koji je zaključan Vam ne može pisati i ne može videti Vaš profil, kao što ni Vi više ne možete pisati njemu niti videti njegov profil.

Kako da obrišem svoj profil?

Da biste obrisali svoj profil, molimo Vas da se prijavite i pritisnite u desnom gornjem uglu na Vaše korisničko ime. Sa leve strane se nalazi Moj Nalog - „My Account“ i Prekinuti Nalog - „Disable Account“. Pritisnite na Onemogućiti Nalog - „Disable Account“. Zatim imate opciju da obrazložite razlog deaktiviranja naloga i ostavite nam poruku. Potom na ekranu pritisnite taster „Disable“. To znači da više nećete biti u mogućnosti da budete pronađeni na sajtu Love Orthodox. Ukoliko se u nekom trenutku predomislite, možete ponovo aktivirati svoj nalog pritiskom na: registruj se - „Logging in“ i pratite dalja uputstva. Za neopozivo brisanje, molimo da nas kontaktirate za podršku. Naravno, o ovakvoj odluci treba da razmislite u miru, s obzirom da se nakon deaktiviranja više nećete pojavljivati na platformi Love Orthodox.