Koliki su troškovi članstva?

Šta je Love Orthodox?
Pravila zajednice
Mi Vam se LIČNO posvećujemo!
Love Orthodox nagrađuje pravu ljubavnu priču!
Koliki su troškovi članstva?
FAQs – Česta pitanja i odgovori

Love Orthodox tim zna da je traženje bračnog druga važno lično opredeljenje. Zajednica  Love Orthodox je platforma gde se oni, koji su sami, mogu pronaći i povezati jedni sa drugima uz zagarantovan visoko-profesionalan nivo, bezbednost i ozbiljnost Love Orthodox tima. Mi se staramo da ste u sigurnim rukama.

Love Orthodox želi svim učesnicima da se opušteno posvete ostvarenju cilja pronalaženja odgovarajućeg partnera. Da bi se ispoštovali ovakve želje, neophodno je profesionalno i ozbiljno delovanje, koje ima svoju cenu (svoje troškove). Iz tog razloga, učesnici u našoj zajednici podležu članarini, koju Love Orthodox koristi za dalje unapređenje platforme i razvoj sadržaja za sve učesnike.

Naši standardni paketi, koje nudimo našim članovima, zaključuju se na 3, 6 ili 12 meseci. Tri meseca koštaju 3.600 DIN, šest meseci 7.000 DIN i dvanaest meseci samo 10.000 DIN. Trenutno imamo letnju promociju gde članstvo košta 1.800 DIN za 3 meseca, 3.500 DIN za 6 meseci i samo 5.000 DIN za 12 meseci.

Ako želite da pronađene svog životnog supružnika, trebalo bi da pružite sebi dovoljno vremena i da u miru i stpljenju tražite. Love Orthodox tim vam preporučuje godišnju članarinu, koja Vam pruža dovoljno vremena i opuštenost za traženje partnera. Godišnja članarina je takođe i najekonomičnija članarina. Za koji god paket da se odlučite, Love Orthodox tim je za Vas tu, da Vam pomogne na Vašem putu da pronađete ljubav svog života.