Šta je Love Orthodox?
Pravila zajednice
Mi Vam se LIČNO posvećujemo!
Love Orthodox nagrađuje pravu ljubavnu priču!
Koliki su troškovi članstva?
FAQs – Česta pitanja i odgovori

Koliki su troškovi članstva?

Love Orthodox tim zna da je traženje bračnog druga važno lično opredeljenje. Zajednica  Love Orthodox je platforma gde se oni, koji su sami, mogu pronaći i povezati jedni sa drugima uz zagarantovan visoko-profesionalan nivo, bezbednost i ozbiljnost Love Orthodox tima. Mi se staramo da ste u sigurnim rukama.

Love Orthodox želi svim učesnicima da se opušteno posvete ostvarenju cilja pronalaženja odgovarajućeg partnera. Da bi se ispoštovali ovakve želje, neophodno je profesionalno i ozbiljno delovanje, koje ima svoju cenu (svoje troškove). Iz tog razloga, učesnici u našoj zajednici podležu članarini, koju Love Orthodox koristi za dalje unapređenje platforme i razvoj sadržaja za sve učesnike.

Naši standardni paketi, koje nudimo našim članovima, zaključuju se na 3, 6 ili 12 meseci. Tri meseca koštaju 3.600 DIN, šest meseci 7.000 DIN i dvanaest meseci samo 10.000 DIN. Trenutno imamo letnju promociju gde članstvo košta 1.800 DIN za 3 meseca, 3.500 DIN za 6 meseci i samo 5.000 DIN za 12 meseci.

Ako želite da pronađene svog životnog supružnika, trebalo bi da pružite sebi dovoljno vremena i da u miru i stpljenju tražite. Love Orthodox tim vam preporučuje godišnju članarinu, koja Vam pruža dovoljno vremena i opuštenost za traženje partnera. Godišnja članarina je takođe i najekonomičnija članarina. Za koji god paket da se odlučite, Love Orthodox tim je za Vas tu, da Vam pomogne na Vašem putu da pronađete ljubav svog života.

Love Orthodox користи колачиће (cookies) да би Вам пружио најбољу могућу услугу. Користећи нашу веб страницу, Ви се слажете са употребом колачића. Сазнајте више о колачићима овде.