Шта је Love Orthodox?
Правила заједнице
Ми Вам се посвећујемо лично!
Love Orthodox награђује љубавну срећу!
Колики су трошкови чланства?
Честа питања и одговори

Колики су трошкови чланства?

Love Orthodox тим зна да је тражење брачног друга важно лично опредељење. Заједница  Love Orthodox је платформа где се они, који су сами, могу пронаћи и повезати једни са другима уз загарантован високо-професионалан ниво, безбедност и озбиљност Love Orthodox тима. Ми се старамо да сте у сигурним рукама.

Love Orthodox жели свим учесницима да се опуштено посвете остварењу циља проналажења одговарајућег партнера. Да би се испоштовали овакве жеље, неопходно је професионално и озбиљно деловање, које има своју цену (своје трошкове). Из тог разлога, учесници у нашој заједници подлежу чланарини, коју Love Orthodox користи за даље унапређење платформе и развој садржаја за све учеснике.

Наши стандардни пакети, које нудимо нашим члановима, закључују се на 3, 6 или 12 месеци. Три месеца коштају 3.600 ДИН, шест месеци 7.000 ДИН и дванаест месеци само 10.000 ДИН. Тренутно имамо летњу промоцију где чланство кошта 1.800 ДИН за 3 месеца, 3.500 ДИН за 6 месеци и само 5.000 ДИН за 12 месеци.

Ако желите да пронађене свог животног супружника, требало би да пружите себи довољно времена и да у миру и стпљењу тражите. Love Orthodox тим вам препоручује годишњу чланарину, која Вам пружа довољно времена и опуштеност за тражење партнера. Годишња чланарина је такође и најекономичнија чланарина. За који год пакет да се одлучите, Love Orthodox тим је за Вас ту, да Вам помогне на Вашем путу да пронађете љубав свог живота.

Love Orthodox користи колачиће (cookies) да би Вам пружио најбољу могућу услугу. Користећи нашу веб страницу, Ви се слажете са употребом колачића. Сазнајте више о колачићима овде.