Правила заједнице

Шта је Love Orthodox?
Правила заједнице
Ми Вам се посвећујемо лично!
Love Orthodox награђује љубавну срећу!
Колики су трошкови чланства?
Честа питања и одговори


Love Orthodox је платформа која делује као заједница. Сви учесници имају нешто заједничко – вредности Православља. Поврх тога, за све учеснике и чланове платформе Love Orthodox љубав је камен темељац живота. Из тога следи, да су узајамно поштовање и достојанство чланова Love Orthodox, кључ за успех наше заједнице.

За једноставно коришћење наше платформе имамо за све учеснике неколико савета:

Стрпљење и вера

1.    Трагање за партнером и избор партнера за брак, тј. за читав живот, није ствар која се може брзо урадити. Дајте себи времена и будите стрпљиви. Мечинг преко Love Orthodox Вам нуди избор интересантних људи са сличним вредностима и погледима, као што су Ваши. Ипак, не мора да буде међу њима прави/права за Вас. Стога не губите стрпљење, имајте наду и поверење у Бога.

Самооцењивање и искреност

2.    Лична презентација на Вашем профилу треба да буде истинита и да одговара реалности.
Ни Ви, а ни други учесници не добијају ништа, уколико профил не представља праву слику о особи. Немојте бити сувише самокритични, али ни наивни када описујете своје слабости или јаче стране. Наћи одговарајућег животног партнера је једино могуће уколико останете искрени према себи!

Направите слику о себи

3.    Профилна слика треба да представља Вас, а не некога другога. Одаберите слику на којој изгледате природно и која не оставља вештачки утисак. Можда Вам добар пријатељ може помоћи у томе да креирате или одаберете праву слику. Пријатељи нас често виде реалније него што ми сами себе видимо.

Поштовање и култивисан речник

4.    Као и у стварном животу, тако и у виртуелном свету треба свакоме приступити са поштовањем и користити култивисан речник. Такође треба да за елктронску комуникацију себи узмете времена и да се постепено отварате за друге. Иако живимо у стресном времену, требало би да на пошту одговарамо пажљиво. Како не бисте направили грешку при првом упозавању, ми смо Вам поставили неколико важних и корисних савета на линку у одељку за безбедност.

Недопустиво

5.    „Love Orthodox“ се труди да обезбеди озбиљност платформе помоћу темељне провере свих учесника. Ипак, може се десити да ће неко покушати да злоупотреби платформу и неће поштовати правила наше заједнице. Уколико Вам је неко сумњив или има необичне захтеве или предлоге криминалног карактера, молимо Вас да нас одмах обавестите.

На крају најважнија ствар – разговор са Богом

6.    Без Божије помоћи и подршке не можемо постићи ништа у животу. Зато је важно да не потцењујете моћ молитве и да се редовно молите Богу, Богородици и свецима. Бог помаже једино онима који му се обраћају отвореног срце и са вером. За православну особу је зато присуство на Светој литургији најбољи начин да се приближи Богу.

Желимо вам Божији благослов и пуно среће при пронажењу супружника за живот!

Ваш Love Orthodox тим

П.С. Ако Вам је –Love Orthodox- успешно помогао да пронађете животног партнера, јако би нас обрадовало да нешто о томе чујемо. Пошаљите нам слику и кратку поруку!