Овако функционише Love Orthodox веб сајт!

Почетна

Након што се улогујете на свај кориснички налог преко матичне стране Love Orthodox, прво што ћете уочити су  последње публикације на различитим форумима. Ту се појављује и „рођенданска листа“, те тако можете видети и чији је рођендан. Уколико желите да честитате рођендан особи, само кликните на њену слику и напишите поруку на њен профил. Нови чланови Love Orthodox се такође појављују на овој страни. На овај начин можете лако пратити нове догађаје и новости.  

Профил

Ваш профил и профилна фотографија Вам дају могућност да се представите другим учесницима. Наравно, податке и слике можете мењати,  замењивати, скидати и убацивати у било ком тренутку.  Ваша анонимност је у потпуности заштићена личним избором Вашег корисничког имена. Као члан православне заједнице, можете прегледати профиле других чланова и у зависности од интересовања, можете их и контактирати. Платформа Love Orthodox Вам нуди могућност упознавања интересантних људи, стицања нових пријатеља и уз Божију помоћ проналажење животног сапутника.

Liebe Orthodox или Love Orthodox је тренутно доступан на немачком, енглеском и српском језику, додатне верзије на другим језицима су у плану за будућност.

Тест подударности

Love Orthodox тест подударности је заснован на питањима која су пренешена из садржаја православне науке и традиције. Основни принцип питања је да изфилтрира основне сличности између Вас и осталих учесника. Овај тест није научно оправдан јер ми не верујемо да се људи могу спојити на основу научних метода. Само Бог ултимативно спаја људе . Платформа Love Orthodox пружа посебан простор где се људи могу упознати. Стога се тест питања односе на основне ставове, који су такође предмет испитивања код „традиционалног“ упознавања. Из ових разлога, требало би да тест попуните у миру и тишини; и да га сачувате. Искрени одговори на питања поштедеће Вас неспоразума са другим учесницима. Након што сте сачували тест, морате га активирати. Ако желите да пронађете чланове преко Love Orthodox претраживача, можете распоредити резултате теста подударности на основу степена сличности.

P.O. BOX - поштанско сандуче

Уколико желите да ступите у контакт са чланом Love Orthodox заједнице, можете то урадити веома једноставно преко Love Orthodox онлајн поштанског сандучета. Love Orthodox онлајн поштанско сандуче Вам омогућава размењивање порука са осталим члановима на удобан и дискретан начин.

Разговорни форум

Форум пружа могућност сваком члану да објављује своја мишљења на различите теме или да чује мишљења других чланова. Такође се, као извор знања могу користити индивидуални форуми, који често пружају интересантне прилоге за читање. Уколико Вас занима нека тема и желите да дискутујете са другим члановима, увек можете отворити нову тему за разговор. Такође ћете бити обавештени (путем мејла) када се објави нова тема или нови пост. Редовним дискутовањем, добијате могућност да упознате нове људе.

Календар

Love Orthodox календар догађаја информише све чланове о интересантним догађајима и путовањима намењеним Православнима. Сваки члан може да објави догађаје који су релевантни другим члановима. Свакако ови догађаји не треба да угрозе наше опште одредбе и услове пословања.  Love Orthodox организује путовања у православне земље, на места где можете да осетите духовност и упознате пријатне људе.

Функција претраге

Претрага на нашој платформи Вам пружа могућност да пронађете интересантне људе на основу одређених критеријума. Једноставним укуцавањем кључних речи можете Вашу претрагу селектовати преко годишта, места боравка, и параметара удаљености у километрима, па до степена образовања и слободних активности. Претрагу можете вршити на енглеском, немачком или спрском језику. Ако сте нашли одговарајуће профиле, можете их  распоредити по годишту, подударностима или последњим пријавама. Доста информација можете видети о особи преко њеног личног профила. Ако нађете неког интересантног, имате могућност да додате профил у белешке (Bookmarks). На тај начин ће вам  Love Orthodox поштанско сандуче омогућити да анонимно контактирате одређеног члана. Будите активни, зато што Бог једино помаже онима који се труде за свој живот и своју душу!

Функција – свиђа ми се – „like“

Уколико пронађете особу која Вам је интересантна, можете је дискретно информисати путем функције – свиђа ми се.  Ако је свиђање обострано, тј ако обоје лајкујете једно другом профиле, значи да већ имате одличну основу за први контакт. Ако сматрате члана интересантним, идите на његов профил и кликните на „like“. Бићете обавештени о заједничком интересовању, оног тренутка када други члан кликне „like“ на Вашем профилу. Уколико особа која је заинтересована за Вас не притисне дугме „like“ на Вашем профилу, неће знати да сте Ви показали интересовање. То значи, да ће једино они који су дали једно другом „like“ бити обавештени.

Love Orthodox или Liebe Orthodox – глобално Православље

Тренутно су доступне две верзије наше платформе за Православне. За немачко говорно подручје и за све људе који разумеју енглески језик. 

Сви чланови имају могућност да своје податке попуне на два језика (немачком и енглеском), што доприноси могућности да упознате Православне широм света. Уколико сте упознали члана који говори ваш матерњи језик, наравно можете комуницирати на Вашем матерњем језику.

Love Orthodox или Liebe Orthodox тренутно нуди члановима могућност комуницирања са тимом на немачком, енглеском, руском и српском језику.

Унапред се радујемо нашем сусрету и желимо Вам да уз благосов Божији остварите циљ проналажења животног сапутника! Ваш тим Love Orthodox