Безбедносне и техничке напомене

Love Orthodox, је платформа која вам пружа могућност да пронађете партнера за читав живот у безбедном и озбиљном окружењу. Учешћем и озбиљном пажњом наших чланова ми можемо бити још бољи. На шта би требало обратити пажњу како бисте избегли непријатне ситуације, можете пронаћи у нашим безбедносним саветима и техничким напоменама:

Заљубљеност често заслепљује

Ако је неко сам, нарочито један дужи временски период, често се дешава да је склон брзом заљубљивању. Покушајте да уживате у овом осећају свесно и контролисано. Да бисте пронашли животног партнера, не смете помешати Љубав са Пожудом. За праву Љубав је потребно време, отвореност, искреност и стрпљење. Стога избегавајте исхитрене и драматичне одлуке. Узбуђење и полет заљубљености не подударају се са дубином љубави. Искрена осећања су тиха, скромна и неприметна.

Будите опрезни са новцем

Принципијелно, не би требало да пребацујете или шаљете новац никоме кога сте упознали преко интернета. Уколико Вам је тражен новац преко интернета или електронске поште, углавном се ради о превари. Не будите заслепљени својом заљубљеношћу, зато што приче које се крију иза таквог захтева најчешће доводе до заблуда и лажне су.

Заштитите своју приватност

Код упознавања особе преко интернета или преко унутарњег система Love Orthodox платформе треба прилазити полако, корак по корак. Треба избегавати достављање својих личних података, као што су на пример број телефона, Фејсбук профил, Скајп или приватне електронске поште. Наравно да желимо поверљиву атмосферу и узајамно поштовање, али Ви треба да откривате своју приватност полако, опрезно и корак по корак.

Први састанак и следећи сусрети

Принципијелно, православац или православка не би требало да на првом састанку странца воде кући, нити да прихвате позив у кућу странца. За љубав су потребни време и поверење. У прилог томе и јесу безбедносно-релевантни аспекти, јер често знамо јако мало једни о другима.  Зато се састајте на неутралним местима и избегавајте конзумирање алкохола, зато што вам може замаглити перцепцију. Дођите на састанак одвојено и идите кући одвојено. То вам је најбољи начин да заштитите своју приватност и адресу. Требало би да се чврсто придржавате оваквог приступа чак и ако захтева много заједничких излазака пре него што се изгради основно поверење. 

Уколико састанак није у складу са вашим жељама или осећате да то није особа коју тражите, требало би да искрено и отворено то саопштите. Обоје треба да прихвате истину и да поштују осећања другога. Неуспео састанак није катастрофа, зато што живот увек пружа нове могућности. Уз Божију помоћ и молитву, права Љубав ће наћи свој пут!

Молимо вас да се не устручавате и да нас контактирате уколико имате питања или недоумице.

Уколико је на основу горе наведених безбедносних инструкција, учесник посумњао у некога или је чак намерно био увређен, молимо вас да нам директно пријавите на адресу: info@loveorthodox.org.

Фотографије и корисничко име

Када креирате корисничко име, треба да знате да је оно видљиво свима. Зато не користите размаке и избегавајте своје лично име и презиме!

Када постављате профилну фотографију, обратите пажњу на резолуцију и оштрину слике. Замагљене слике се не могу прихватити као профилне слике. Треба користити само четвртасте, форматиране фотографије, у супротном, при постављању, неки делови фотографије ће бити одсечени.

Желимо вам све благослове и срећу у проналажењу супружника за читав живот!

Ваш Love Orthodox тим