Колики су трошкови чланства?

Шта је Love Orthodox?
Правила заједнице
Ми Вам се посвећујемо лично!
Love Orthodox награђује љубавну срећу!
Колики су трошкови чланства?
Честа питања и одговори

Love Orthodox тим зна да је тражење брачног друга важно лично опредељење. Заједница  Love Orthodox је платформа где се они, који су сами, могу пронаћи и повезати једни са другима уз загарантован високо-професионалан ниво, безбедност и озбиљност Love Orthodox тима. Ми се старамо да сте у сигурним рукама.

Love Orthodox жели свим учесницима да се опуштено посвете остварењу циља проналажења одговарајућег партнера. Да би се испоштовали овакве жеље, неопходно је професионално и озбиљно деловање, које има своју цену (своје трошкове). Из тог разлога, учесници у нашој заједници подлежу чланарини, коју Love Orthodox користи за даље унапређење платформе и развој садржаја за све учеснике.

Наши стандардни пакети, које нудимо нашим члановима, закључују се на 3, 6 или 12 месеци. Три месеца коштају 3.600 ДИН, шест месеци 7.000 ДИН и дванаест месеци само 10.000 ДИН. Тренутно имамо летњу промоцију где чланство кошта 1.800 ДИН за 3 месеца, 3.500 ДИН за 6 месеци и само 5.000 ДИН за 12 месеци.

Ако желите да пронађене свог животног супружника, требало би да пружите себи довољно времена и да у миру и стпљењу тражите. Love Orthodox тим вам препоручује годишњу чланарину, која Вам пружа довољно времена и опуштеност за тражење партнера. Годишња чланарина је такође и најекономичнија чланарина. За који год пакет да се одлучите, Love Orthodox тим је за Вас ту, да Вам помогне на Вашем путу да пронађете љубав свог живота.