Како победити усамљеност?
Она тражи њега за брак
Нови начин за упознавање ради брака
Љубавни сајт за будући брак
Лични огласи и како пронађи савршену особу
Савршен сајт за упознавање за православце
Сродне душе у Дигиталном добу

Савршен сајт за упознавање за православце

Love Orthodox је савршен сајт за упознавање за људе православне вере, зато што нуди сингл православцима могућност да пронађу потенцијалног брачног партнера који дели њихове вредности. Овај сајт за упознавање је посебно направљен за људе православне вере који живе у дијаспори.

У данашњем свету где се све одвија великом брзином, људи једва да имају неко време за себе због нагомиланих обавеза. Осам, десет или чак дванаест сати радног времена, прековремени рад, рад од куће, проналажење неког додатног посла како би се остварила додатна зарада имају веома негативан утицај на лични живот сваког појединца.

Људи се све више осећају као да су заробљени у рутини – устају рано ујутру, окупају се, обуку се, доручкују, иду на посао, проводе по цео дан у канцеларији препуној људи, враћају се са посла, нешто поједу, можда погледају мало телевизије, легну на спавање и затим јово наново.

Шта је са љубављу?

Поменута дневна рутина милиона људи готово да је “истребила” праву љубав. Зашто је то тако? Па, велика брзина посла која има утицај на приватан живот људи има за последицу да је веома тешко наћи брачног партнера за цео живот. Ако сте православац, не желите тек тако да нађете неког са ким ћете провести остатак живота. Ваш циљ је да нађете брачног друга који дели иста уверења и вредности и то је у данашњем свету постало веома тешко.

Онлајн свет

Како социјални контакти све више прелазе у онлајн сферу, односно у свет Интернета, све више и више људи покушава да нађе “ту савршену особу” међу великим бројем сајтова за упознавање који се могу наћи онлајн.

Међутим, у већини случајева буду још више повређени, јер многи сајтови за упознавање функционишу тако што или нису довољно озбиљни или једноставно представљају добро развијену превару.

Савршен сајт за упознавање

Вероватно ћете се запитати: Зашто је Love Orthodox савршен сајт за упознавање за православце?

Као што име сугерише, Love Orthodox је једноставна и интересантна онлајн платформа за људе који живе у православним земљама и која управо њима може пружити нову могућност да пронађу правог партнера, односно љубав свог живота.

Спајање људи се врши на основу теста, који базира на православним вредностима и ставовима. Овај сајт за упознавање такође нуди члановима анонимност и безбедност, пуну транспарентност, личне савете, па чак и награде за оне који пронађу савршеног брачног партнера преко ове платформе.

Ако се региструјете на овај сајт за упознавање, имаћете прилику да гледате профиле, контактирате остале чланове, читате занимљиве форуме и обезбедите себи ексклузивна путовања и догађаје који се организују.