[16.02.2018] Како победити усамљеност?
[15.01.2017] Она тражи њега за брак
[27.11.2017] Нови начин за упознавање ради брака
[02.11.2017] Љубавни сајт за будући брак
[10.09.2017] Лични огласи и како пронађи савршену особу
[30.08.2017] Савршен сајт за упознавање за православце
[20.08.2017] Сродне душе у Дигиталном добу

Лични огласи и како пронађи савршену особу

Лични огласи постоје још од стварања новина и сличних средстава путем којих можете допрети до широке публике. Људи су одувек волели да прочитају вести и сазнају о најновијим догађајима који се дешавају око њих па чак и у далеком деловима света, али су их такође занимале личне понуде других које се могу наћи у новинама. Тако су створени лични огласи или ти лично оглашавање.

Шта су лични огласи?

Лични огласи су слични обичним огласима у новинама, али као што и само име говори, они су много личније природе. Уз велике напретке у технологији током протеклих неколико деценија и пролажења кроз Дигиталну револуцију, Интернет је постао основни медиј за личне огласе, односно упознавање онлајн. Лични огласи су углавном усмерени на остваривање нових пријатељстава, романсе, па чак и ступање у брак. Они обично садрже основни опис лица које га је поставило и додатне информације попут интересовања и сл.

Лоша страна личних огласа

Иако су лични огласи кроз Интернет доживели велику популарност током последњих неколико година јер се данас готово сва комуникација остварује онлајн, људи који траже неке озбиљније ствари попут брака, нису имали толико успеха у својим покушајима да пронађу праву особу. Данас, лични огласи обично представљају начин да људи остваре нова пријатељства и кратке романсе.

Савршено решење

Као што смо раније поменули, људи попут православаца су веома тешко успевали да путем поменутих личних огласа пронађу савршену особу са којом ће провести остатак живота јер већина онлајн сајтова за упознавање нису усмерени ка њима. Међутим, постоји вебсајт који савршено одговара њиховим потребама.

У питању је Love Orthodox, онлајн платформа која нуди сингл православцима, поготово онима који живе у дијаспори прилику да пронађу савршеног супруга или супругу који деле исте вредности. Ова једноставна и професионална платформа нуди безбедност и анонимност као и тестове спајања људи што може много помоћи људима да пронађу савршеног партнера или партнерку, да поделе своју љубав са њима јер, по речима Владике Николаја Велимировића – “Љубав никада није сама. Љубав не сме бити сама”.

На вебсајту Love Orthodox можете видети личне огласе других корисника, веома лако ступити у контакт са њима, па чак и добити награду ако се венчате са неким уз помоћ ове сјајне платформе.