Издавач / Услови коришћења

LOVEORTHODOX је онлајн платформа за упознавање, намењена православним хришћанима.

LOVEORTHODOX послује преко:

RSMK International GmbH

Stiftgasse 15/28

1070 Беч, Аустрија (Vienna, Austria)

Fax +43 1 9133611

Можете нас контактирати путем електронске поште, тако што ћете попунити контакт формулар.

Чланови медија / штампе могу нас контактирати на: press(at)loveorthodox.org.

 За општа питања, можете нас контактирати на:  info(at)loveorthodox.org.

 

Директор    

Мирко Колунџић

Привредни регистар FN 437218v, Привредни Суд у Бечу

ПДВ – идентификациони број ATU 72020458


Изјава о ограничењу одговорности: 

Упркос пажљивој контроли садржаја, ми не можемо прихватити одговорност за садржај спољних линкова. Садржај повезаних страница  је искључиво одговорност њихових оператера.

Изјава о ограничењу одговорности:

1. Садржај и актуелност

RSMK International GmbH (у даљем тексту РСМК) не преузима никакву одговорност за актуелност, тематику, исправност, потпуност или квалитет пружених информација.

Правно-обавезне тврдње против РСМК, које се односе на материјалну или идејну штету , изазвану употребом или не употребом  пружених информација, или  употребом  нетачних или непотпуних информација, су у принципу искључене докле год  се не докаже да је РСМК намерно или из нехата крив. Све понуде су без везивања. 

РСМК изричито  заджава право да промени, измени или обрише делове страница или читаве понуде без претходне напомене, или да прекине публикацију  привремено или трајно.

2. Закон ознаке (трговачке марке)

Сви називи бренда и производа су заштитни знак власника, чак и када нису изричито идентификоване као такве.

3. Ауторска права

Ауторска права за објекте који су објављени на овим страницама, задржава искључиво РСМК или особа која је задужена за те странице.  Репродукција или употреба графике, звучних докумената, видео записа и текстова у електронској форми или штампаној публикацији није дозвољена без сагласности РСМК или особе одговорне за странице и информације на сајту.

4. Непотребан контакт

РСМК вас никада неће контактирати путем електронске поште, поште, факса или телефонским путем без вашег изричитог одобрења.  Са наше стране изричито је захтевано снимање свих разговора који се воде, претплатом на наш билтен, регистровањем за коришћење наших услуга или контактирањем. 

Ову ауторизацију права можете одбити у било ком тренутку, писмено путем одговарајућег и - мејла или отказивањем наших понуда.

5. Правоснажна валидност ове изјаве 

Ова изјава се треба посматрати као део интернет понуде на коју се односи ова страница. Уколико део ове изјаве или индивидуални услови нису законски или исправни, садржај и валидност других делова не подлежу утицају ове чињенице.

Love Orthodox користи колачиће (cookies) да би Вам пружио најбољу могућу услугу. Користећи нашу веб страницу, Ви се слажете са употребом колачића. Сазнајте више о колачићима овде.