Честа питања и одговори

Шта је Love Orthodox?
Правила заједнице
Ми Вам се посвећујемо лично!
Love Orthodox награђује љубавну срећу!
Колики су трошкови чланства?
Честа питања и одговори

Зашто је наша платформа само за православне хришћане?

Традиционалне вредности и религиозна веровања постају за многе људе све важнија, зато што примећују да у временима нестабилности и несигурности, вера и припадност Цркви чине једино чврсто и стабилно усидриште. Брачна срећа и породична постојаност, према бројним искуствима, имају већу могућност успеха уколико партнери имају заједничку верску и религиозну основу.

Трајност брака, углавном до смрти, зависи пре свега од тога да ли супружници, муж и жена , задржавају аутентичност своје личности. То значи да ниједно од њих двоје не треба да чини фундаменталне компромисе ради брака, који пре или касније постају терет за душу. Жртвовати веру и идентитет због партнера може изазвати унутрашње немире и фрустрације на дужи временски период.

Из тог разлога, желимо да пружимо платформу и помогнемо оним православним хришћанима који тако осећају и којима је вера важна, да у овом окружењу пронађу љубав за читав живот.

Уколико Вам припадност Православној цркви и вредности које она заступа нису важне, препоручујемо да нађете друге начине, ван наше платформе, за проналажење партнера.

Шта настоји да постигне платформа Love Orthodox

Ако следимо причу о талентима (Мт 25, 14-30), сва људска бића су позвана да користе своје могућности, које су им од Бога дате. Зато се у Божију помоћ и Његову награду можемо једино надати, уколико се трудимо посвећено и свим својим снагама.

У принципу тражења супружника за читав живот је на неки начин исто. Једино ако идемо кроз живот отвореног срца и са аутентичном личношћу, што подразумева, не прикривати се и не затварати себе, уз Божију помоћ пронаћи ћемо животног партнера за брак.

Платформа Love Orthodox жели да пружи додатну могућност, поред свих осталих сфера живота, где се људи могу пронаћи, ако приступају једно другом искрено и без страха.

Бог ће наградити само оне који користе све своје могућности!

Да ли неко ко је православан треба да тражи животног партнера преко интернета?

Бог је човеку дао способност да обликује свет и буде креативан. У последњих неколико векова, човек је открио и створио многе ствари. Многа од тих достигнућа се могу употребити за спасење човечанства или против људског рода.

И интернет се данас користити широм света, како би помогао у бржој комуникацији. Он нуди могућност повезивања са другим људима, независно од њихове локације.

Према томе интернет је додатак уобичајеним могућностима контактирања и такође се користи и у Православној цркви.

Love Orthodox стога нуди професионалну и озбиљну платформу, високог квалитета, оним православним хришћанима, који желе на сигуран и занимљив начин да пронађу љубав за читав живот.

Шта се дешава са мојом анонимношћу?

Сваки новорегистровани члан који испуни профил формулар може да одреди себи своје корисничко име. Са тим корисничким именом Ви ћете бити видљиви другим члановима.

Уколико желите да ступите у контакт са неким, или будете контактирани од стране другог члана, увек користите своју интерну пошту за овакву врсту комуникације. На тај начин задржавате своју анонимност и штитите своје личне податке, као и своју електронску адресу, од трећег лица и неауторизованих особа.

Подаци који су сакупљени од стране Love Orthodox намењени су искључиво за безбедност свих учесника и неће бити прослеђени трећем лицу.  Више информација о безбедности података можете пронаћи овде Заштита података.

Пренос личних података и напуштање анонимности препуштено је сваком учеснику лично. Корисне савете можете пронаћи о тој теми овде Сигурност.

Зашто је платформа Love Orthodox заснована на чланарини?

Love Orthodox је професионална и озбиљна платформа која пружа својим учесницима висок ниво безбедности и личну подршку.

Техничка и садржајна управа платформе, као и рекламирање и маркетиг су комплетно у служби и подршци свим учесницима, како би пронашли свог животног партнера. Све ове активности се не могу реализовати без икаквих трошкова, тако да се платформа финансира од чланарине.

Чланарина такође спречава људе који немају озбиљне намере  и који траже само тренутну забаву да се региструју.

Колико кошта платформа?

Чланарина на месечном нивоу износи 1.700 динара, уколико одаберете месечно плаћање преко банковног рачуна.

Остали пакети чланарине:

  • ·         Чланарина за три месеца износи 3.600 динара (уштеда око 30%)
  • ·         Чланарина за шест месеци износи 7.000 динара (уштеда око 30%)
  • ·         Чланарина за дванаест месеци износи 10.000 динара (уштеда чак 50%)

Чланство се аутоматски продужава, уколико члан не откаже своје чланство. Више информација можете пронаћи овде Одредбе и услови.

Кориснички профил се чува 12 месеци након истицања одређеног чланства. У току овог периода, плаћено чланство се прихвата без додатних активности. Уколико члан жели да се његов профил избрише одмах након што је његово чланство истекло, онда може послати захтев на info@loveorthodox.org.

Који су услови за учешће на платформи Love Orthodox?

Особе које имају право да учествују треба да:

  •  Имају минимум 18 година старости
  • Припадају једној од помесних православних цркава (на пример: руској, српској или грчкој православној цркви, итд.)
  • Прихватају наше основне одредбе и услове пословања.

Да ли постоје посебна правила која треба поштовати на платформи Love Orthodox?

Када је Love Orthodox у питању, наше име описује наш начин функционисања! Желимо да чланови заједнице гаје љубазне односе на платформи. Шта би сваки члан требао да следи, можете наћи овде Правила Заједнице.

Како контактирати Love Orthodox тим?

Можете контактирати чланове нашег тима или послати упит преко нашег контакт формулара.

Уколико не желим да продужим чланство, да ли треба да откажем?

Чланство у Love Orthodox се аутоматски продужава, што омогућава члану да лако остане у заједници, уколико још није пронашао правог партнера или партнерку. Ако не желите да продужите своје чланство, можете да откажете чланство путем електронске поште, најмање две недеље пре истека чланства. Након прекида остајете пасиван члан наредних 12 месеци и можете и даље примати поруке, али их не можете слати.

За детаљније информације о правилима учешћа, молимо вас погледајте услове пословања Одредбе и услови.

Да ли се поруке у поштанском сандучету могу избрисати?

Не можете избрисати појединачне поруке у Вашем поштанском сандучету. Читава комуникација се може избрисати притиском на „сакрити поруке“ – „hide messages“.

Како могу подесити да се „пасивни“ чланови више не појављују на мојој листи претраге?

Подешавањем резултата претраге након последње пријаве. То ће ставити пасивне чланове на последње место. Пасивни чланови могу примати поруке, али не могу на њих одговарати.

Да ли могу да блокирам корисника?

Можете блокирати другог корисника притиском на inbox  у вашем поштанском сандучету и притиском на „lock user“- закључати корисника.

Корисник је на тај начин закључан. Уколико поново желите да га откључате, молимо Вас да идете на почетну страницу и притиснете на Ваше корисничко име, у горњем десном углу. Тамо ће се са леве стране појавити закључани корисници „locked users“. Притиском на ту иконицу, поново ћете их откључати. Корисник који је закључан Вам не може писати и не може видети Ваш профил, као што ни Ви више не можете писати њему нити видети његов профил.

Како да обришем свој профил?

Да бисте обрисали свој профил, молимо Вас да се пријавите и притисните у десном горњем углу на Ваше корисничко име.  Са леве стране се налази Mој Налог - „My Account“ и Прекинути Налог - „Disable Account“. Притисните на Онемогућити Налог - „Disable Account“. Затим имате опцију да образложите разлог деактивирања налога и оставите нам поруку. Потом на екрану притисните тастер „Disable“. То значи да више нећете бити у могућности да будете пронађени на сајту Love Orthodox. Уколико се у неком тренутку предомислите, можете поново активирати свој налог притиском на: региструј се - „Logging in“ и пратите даља упутства. За неопозиво брисање, молимо да нас контактирате за подршку. Наравно, о оваквој одлуци треба да размислите у миру, с обзиром да се након деактивирања више нећете појављивати на платформи Love Orthodox.